Regenboog in de Drome

Afgelopen zomer naar Frankrijk gereden naar de camping in de Drome.
Vorig jaar ook geweest. Ook dit jaar was het weer erg warm. Wel minder warm dan vorig jaar en ook nu weer heerlijk kunnen afkoelen in de Drome.

Zouden er net als vorig jaar weer bevers zitten? De eerste keer weer met een gids mee op pad. Wel goed om een aantal zaken te herhalen qua informatie over de bevers. Daarna ben ik zelf nog een aantal keer de bevers gaan opzoeken om te fotograferen. Garantie dat ze er zijn heb je niet.

Een van die keren was er in de buurt heel veel regen en aan de andere kant de zonsondergang. Garantie voor een regenboog.
Foto gemaakt met mobiel terwijl ik op weg was naar de plek om de bevers te fotograferen. Je ziet nog een klein beetje de “rivier” lopen aan de onderkant bij de eerste foto. Bij de tweede foto was ik al wat verder gelopen en de regenboog was er nog steeds.
                                                        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eenmaal aangekomen op de plek de spullen geïnstalleerd en kon het wachten beginnen.
Zouden de bevers komen? Hoeveel zouden er komen?
Op de eerste avond met de gids waren er vier bevers. Toch weer gaaf om te zien maar wel erg lastig om te fotograferen omdat het toen al donker was.
Tussen ca. 20.30 uur en 21.15 uur zou het moeten gebeuren. Daarna zijn de lichtomstandigheden te slecht om goede foto’s te kunnen maken.
Is het gelukt? Zie binnenkort het volgende bericht!

 

 

 

 

 

 

 

Close Menu